This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here »

We hebben ons privacybeleid bijgewerkt. Klik hier om de nieuwe versie te zien.

Pittige visstoofpot

Voor 4 personen
Print
Gezond eten

Kruidige voedingsmiddelen kunnen uw huid een gezonde gloed geven.

Ingrediënten:

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 kopje gesnipperde ui
  • 1/2 kopje grof gesneden rode paprika
  • 1/2 kopje grof gesneden groene paprika
  • 3/4 kopje in plakjes gesneden champignons
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 kopje zoutarme kippenbouillon
  • 2 blikjes van 400 g tomatenblokjes
  • 1/2 theelepel gemalen komijn
  • 1/2 theelepel cayennepoeder
  • 1 laurierblad
  • 250 g verse of bevroren en gekookte garnalen, gepeld en schoongemaakt
  • 150 g verse of bevroren coquilles
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • zout en peper naar smaak

Bereiden:

Verwarm olijfolie in een grote soeppan op middelhoog vuur. Voeg de uien, paprika's, champignons en knoflook toe en laat ongeveer 8-10 minuten bakken. Roer het geheel regelmatig door. Voeg de kippenbouillon, tomaten, komijn, cayennepeper, zout, peper en laurier toe. Laat alles onbedekt 30 minuten pruttelen, onder af en toe roeren. Voeg de garnalen en coquilles toe aan de saus, doe de deksel op de pan en laat nog 10-15 minuten verder pruttelen, afhankelijk van de grootte van de coquilles, totdat de coquilles gaar zijn en het gerecht door en door verwarmd is. Voeg er vervolgens naar smaak wat zout en peper aan toe, verwijder het laurierblad en roer er vlak voor het serveren wat peterselie doorheen.

 

Voedingswaarde per portie:

 

CalorieënProteïneVetKoolhydraten
21523 g5 g21 g
© Herbalife International In. Alle rechten voorbehouden. Ieder ander gebruik van beschrijvingen of referenties die deze website bevat, zonder de expliciet geschreven toestemming van
Herbalife International, Inc. is ten strengste verboden.
Herballife is lid van de:
  • NAREDI logo
  • FSE
  • IADSA


nl-BE | 20/08/2018 20:15:36 | NAMP2HLASPX01