Vitaminen en mineralen

Print
Supplement your Nutrition

Vitaminen en mineralen ondersteunen een algehele goede gezondheid, vitaliteit en evenwichtige gewichtsbeheersing. Ze zijn van essentieel belang voor de normale groei en ontwikkeling van het lichaam.

Zelfs kleine tekorten kunnen leiden tot schade. Slechte voeding, een hectische levensstijl en blootstelling aan vervuiling zorgen ervoor dat u uw voeding aan moet vullen met vitaminen en mineralen om uw Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) te behalen.

Vitaminen helpen ons energie uit voedsel vrij te maken en maken groei en herstel van huid, botten en spieren mogelijk.

Er zijn 17 mineralen, zoals calcium, ijzer en magnesium en deze mineralen moeten we binnenkrijgen uit onze voeding, want het lichaam kan ze niet zelf aanmaken.

Het is belangrijk om gevarieerde en uitgebalanceerde maaltijden in uw dagelijkse voeding in te passen. Als u het moeilijk vindt een juiste balans te vinden, dan kan een dagelijkse multivitamine als Formula 2 Multivitaminencomplex u helpen uw ADH te behalen.

© Herbalife International In. Alle rechten voorbehouden. Ieder ander gebruik van beschrijvingen of referenties die deze website bevat, zonder de expliciet geschreven toestemming van
Herbalife International, Inc. is ten strengste verboden.
Herballife is lid van de:
  • NAREDI logo
  • FSE
  • IADSA


nl-BE | 23/02/2019 12:41:42 | NAMP2HLASPX01